تبلیغات
عکس و کلیپ برای موبایل - کیک گردویی

یکشنبه 5 اسفند 1386 - 11:02 ق.ظ





مواد لازم :

شیر

 1 پیمانه
بیكینگ پودر
 1/2-2  قاشق چایخوری
آرد الك شده
1/4-2  پیمانه
وانیل شكری یا رنده پوست پرتقال
  قاشق چایخوری
تخم مرغ
 6 عدد
كره
  1 پیمانه
شكر      
 2/3-1  پیمانه
گردوی خرد شده
 1/2 پیمانه

 

مواد لازم برای مرنگ :

خلال بادام

1/3 پیمانه
وانیل شكری
 1/4  قاشق چایخوری
سفیدة تخم مرغ
 3 عدد
شكر      
 1/3  پیمانه
كرم تارتار
  1/4  قاشق چایخوری


طرز تهیه :

قر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نمایید . شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا سفید رنگ شوند . زرده و سفیدة تخم مرغ را جدا كرده . زرده های تخم مرغ را با فاصله به كره و شكر اضافه نمائید و مخلوط كنید . وانیل شكری یا اسانس مورد نظر را هم اضافه نمائید با همن بزنید تا كرم رنگ شود . آرد و بیكینگ پودر را الك كرده  به همراه شیر به تدریج به مایه فوق الذكر اضافه نمائید. سفیده را با همزن برقی بزنید تا حدی كه سفت شده و جای پره های همزن روی آن بماند ووقتی ظرف را بر می گردانید از ظرف نریزد . سفیده را نیز به مایه فوقا الذكر اضافه نموده و به آرامی با لیسك مخلوط كنید , سپس گردو خرد شده را به مایه اضافه كنید و مخلوط نمائید . یك قالب چهار گوش مربع شكل را انتخاب نموده كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید , كاغذ روغنی را با روغن مایع چرب كنید مایه آماده را در قالب بریزید سپس در طبقه وسط فر به مدت 40 الی 45 دقیقه قرار دهید تا پخته شود . از فر بیرون آورده , كیك را بعد از خنك شدن با رویه مرنگ تزئین كنید .

طرز تهیه مرنگ برای  کیک گردویی :

فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نمائید . سفیدة تخم مرغ و كرم تار تار را با همزن برقی بزنید تا كف كند . سپس شكر را به تدریج اضافه كرده و خوب به هم می زنیم  تا سفیده كاملاً سفت شود . بطوریكه جای پره های همزن روی سفیده محو نشود و وقتی ظرف را بر می گردانیم سفیدة تخم مرغ از ظرف نریزد . در آخر وانیل شكری را اضافه نموده چند دور مخلوط می كنیم سپس با مرنگ آماده روی كیك گردویی را تزئین می كنیم و روی آن خلال بادام پاشیده كیك را در طبقه وسط فر قرار داده مدت 15 دقیقه بماند


ارسال شده در

[ | دیدگاه ها : دیدگاه ]

[maakan ضصص | لینک ]
نوشته های پیشین ...